Vit vinter...nu?


Nu har vintern kommit till stan...NU!!! När jag vill ha vår!!!
Jaja, vackert är det...det har vräkt ner hela dan och gör så fortfarande!
Jag har letat efter ett papper som jag har lagt på något väldigt fyndigt ställe...och jag hittar det inte...fast jag har letat överallt! Så nu ska jag släppa det ett tag för då kanske det kommer fram!
Idag fyller Oscar III 5 år...GRATTIS på den stora dagen. Hoppas att kortet som jag skickade har kommit fram...posten till Västerås från oss här har svårt att hitta fram mellan varven...
Jag har jättemycket att göra på jobbet nu...och det gör att dagarna går med raketfart...snart är det helg igen...ja, det gör ju inte alltför ont!!!
Helg ja...och Melodifestival...Jag tycker att EMD, Alcazar och Måns Zelmerlöv har de bästa låtarna...gillar också Operalåten...kanske inte i detta sammanhang dock...går däremot Janis Joplinkopian och vinner då lovar jag att aldrig mer se detta program...EVER!!! Det är absolut inget fel på låten...den kan ju tom vara rätt söt i rätt sammanhang...MEN DETTA ÄR INTE RÄTT SAMMANHANG!!!
Och på fredag säger vi väl ändå hej och tack till Elisabeth...eller det kanske blir så att hon vinner hela skiten och Ugglas åker till Moskva...hehehe
Nu ska jag leta vidare efter mitt papper...Puss, puss //Lee

Kommentarer

 1. Lycka till med letandet..
  Håller med dig angående Melodifestivalen och fredagkvällen...

  Ha det gott och hälsa Wirre..å V.
  Kramar från...
  Annika, L o M

  SvaraRadera
 2. Jag gillade precis samma låtar och jag hoppas att emd eller alcazar vinner.

  Hoppas du hittade dina papper.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Sååå trist med snö. Jag längtar så efter våren.
  :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Caroline ska vinna, superbra låt ju! Hoppas allt är bra med er där hemma! Kramar Michaela

  SvaraRadera
 5. Hej Mor!
  Jag håller med dig ang. melodifestivalen och Let´s D. Kan också tycka att Ugglas låt är rätt så fin, men som sagt INTE i detta sammanhanget. Men hon är väl en omtyvkt själ, inte vet jag...
  Vad är det för papper du letar efter? Jag brukar göra som så när jag letar efter ngt jag tappat bort att jag går tillbaka i huvudet till det tillfället då du minns att du hade det senast, vad gjorde du sen osv. Det hjälper att göra på detta viset...ibland=) Lycka till!

  Jeeii, snart kommer ni hit!!=) Skulle du och Wincent kunna vara så gulliga att följa med mig till Sala och hämta upp Mattias, han kommer med tåget från Idre. Ja, han tar bussen från Idre fjäll till någonstans och sen tar han tåget till Sala allt detta besvär för att jag ska kunna ha bilen hela veckan. Nu undrar du kanske hur han kommer upp till Idre..Jo, det är nämligen så att han åker med sin käre far m. familj till Idre men dom ska stanna till söndag och Mattias måste hem till fredag. Han får inte vara borta längre*hihi* Nej, då han ska till globen med sina bröder på lördagen. Så svaret på din fråga om jag har bil den helgen är Nej, det har jag inte. Tyvärr. Det beror ju förstår på egentligen vilken tid du och Wincent kommer på fredagen. Ha en trevlig helg nu lilla mamma!!
  Puss och kram och nyp i stjärten!!

  SvaraRadera
 6. Hej käre mor!

  Vet du om Petronella är sugen på Nobelpriset i litteratur eller varför hon skrev världens längsta inlägg...!?

  Om du hinner, mellan alla viktiga tv program, så kan du komma å kolla på mig & Kiwi när i spelar årets första utomhus match imorn kl 17 på Berga! W vill säkert se sin kvinnliga Zlatan kicka boll!! ;)

  Nu får jag inte skriva mer för jag kan ju inte bräcka P... Puss

  SvaraRadera
 7. Alex är bara avis på att jag är så bra på att skriva innehållsrika och intressanta inlägg*pilutta pilutta* Jag skrev faktiskt ett jättelångt och fint inlägg till dig, Alex! Men din blogg är knäpp och nu har mitt inlägg försvunnit! Så det så!=) men jag Äslkar er allihopa ändå;)

  SvaraRadera
 8. Hej nu är snön snart borta här och nu är väl ändå våren på väg eller? Hantverksbutiken ligger i Vänersborg vid Vänerns kant, hoppas att du inte har för långt att åka så du kan besöka oss

  SvaraRadera
 9. Jag höll på Alcasar eller emd jag..men så är man ju en liten discopingla...fniss...
  Här har vi ingen som helst snö,för en stund sen sken solen ( men den försvann ju nu när jag gick upp såklart ) och det är vår ute ungefär.Ingen snö så långt ögat kan nå,skönt.
  Kram MAlin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg