Nu vill jag se att du producerar...

det var vad Annelie sa när hon efter nio timmar lämnade mig och mitt hem åt vårt öde...
Hon kom kl 11 och gick kl 20...ja men jösses...det är väl klart att hon fick raster...det var ju det vi började med...fika med mjölk (inga blåbär denna gång)!!! Sen hade vi matrast ca ½ timme vid 18-tiden och inte nog med det...Annelie fick lön (utan avdrag för rasterna) 21 kr och då var semesterersättningen medräknad...tänkte att det var lika bra att ta det på en gång!!!

Men som hon for fram då...som en tornado och släpade med sig mig i hasorna...herre gud...jag trodde att man som arbetsledare skulle vara den som bossade...men icke då...det var bara att rätta in sig i ledet!!!

Men ni ska veta att den här lilla människan har en sån otrolig förmåga att organisera och att entusiasmera så det är sån LYCKA när jag idag kan gå in i min skrubb och veta var ALLTING är! Och det är sån ordning...t o m på vadden!!!

Idag har jag suttit och broderat, lyssnat på en talbok (måste öva på det för jag tror att jag har lyssnat på första cd:n 11 gånger nu) och lett fånigt!!!

Finns det änglar? Ja, det gör det...en av dom heter Annelie...

//Lee

Kommentarer

  1. Känner igen mej väldigt väl i det där med att lyssna många varv på samma skiva. Man försjunker i egna tankar och glömmer totalt bort den där rösten.

    Må så gott!

    Kram

    Monika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg