Ett rätt...och risk föreligger att även det spricker....


Läser precis att EMD riskerar att åka ur tävlingen pga att de sjöng en bit på låten under presskonferansen...dämshitt!!!


Annars var ju Mikael Rickfors en frisk fläkt...NOT!!! Det var bland det suraste jag har sett sen Per Oskarsson klädde av sig i Hylands hörna...justkidding!!!


Jag är lite glad ändå att jag hade så många fel...men Velvet var ju bra...men det var ju Latinolåten också...så det var ju OK...och att Molly slpg BWO, var ju grymt!!!


Jag hade ju så gärna velat se hon Uggla och Rickfors i finalen...i den STORA finalen...alltså i samma låt...hur skulle den låta då...snälla, snälla köp vingar för pengarna och flyg iväg!!!


Ett annat fel jag hade i förra blogginlägget är följande: Hon heter Petra Mede och inget annat...jag skrev visst Pernilla...om det nu är så himla viktigt!!!


Det var väl allt för ikväll...nä, inte riktigt...OK, jag hade fel om Karl-Jan också...nu var även det erkänt ...ja, man kan ju inte ha rätt iallt!!!
Puss//Lee


Kommentarer

 1. Hej Mom!!
  JAA det är så himla viktigt!!jag har fått höra andra namn på bokstaven P i hela mitt liv, fruktansvärt störande! Heter hon PETRA så heter hon PETRA INTE PERNILLA, PETRONELLA lr PHILIPPA!!! Samma som jag heter PETRONELLA inte Petra, Pernilla lr Philippa! Det är inte ens likt varandra. Du heter väl inte Ulla lr Catarina och vill väl inte bli kallad för ngt annat än mamma lr Lee?! Nog om det nu har jag fått säga min mening, så nu vet du iaf=) Vi har förresten nog alldeles nästan säkert(peppar peppar ta i trä..) köpt ett hus! Som du gärna får komma och hälsa på i!

  Hoppas att du får en fortsatt trevlig helg! Puss och kram//Petronella ;)

  SvaraRadera
 2. Men det är ju inte jag som kallat dig för fel namn...eller?
  Ja det ska vara att du har fått heta Alexandra eller Victoria...ok kanske någon gång även Wincent eller Michaela...men snälla lilla du...man måste väl vara lite flexibel...
  Jag håller tummen för huset...för om ni köper det kan ju vi komma allihopa och HÄLSA på... som det Taikongäng vi är...så ni får rå om oss ordentligt...mohahaha
  NÄR (inte om)ska du skaffa en blogg???
  Puss och kramen...från Mamma Lee

  SvaraRadera
 3. Hej på dig...
  Jag hade också 1 rätt, EMD som gick vidare.

  Jag trodde rätt i fredags, George åkte ut.

  Önskar dig en trevlig söndag..
  Kramar i mängder från..
  Annika å 2 män..

  SvaraRadera
 4. Hej Bajsklutt!
  Ja, visst kan man vara flexibel ngn enstaka gång men när det händer ofta så är det ganska tjatigt. Du har väl inte sagt fel namn för att du inte orkar läsa lr ta reda på vad man egentligen heter. Utan du har ju sagt fel för att du är lite förvirrad;) Ja, jag kanske skulle skaffa mig en blogg, men vem skulle vara intresserad av att läsa den då?! Fast det är klart jag är ju en ganska intressant person som alla tycker om och vill lära känna inpå djupet*asg* Som dessutom har ett väldigt innehållsrikt liv med många äventyr. Ja, men då får ni bo i källaren om alla ska få plats på samma gång. Ni ska väl komma och hälsa på för att rå om oss eller?!? Det är väl därför man köper hus och bjuder in släkt och vänner? Vi får väl inreda lekstugan så kan ju du bo där och sköta tvätt, städning och mat? Kanske eventuellt lite barnpassning...för jag menar olyckor kan ju ske*hihi* Trevlig fortsatt söndag...Pöss

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg