Tåg, sushi, Tilda och bio

blev det igår...och en massa spring i affärer!


Det började med att Wincent, Victoria och jag åkte in till stan. Vi började med att hämta tågbiljetten...detsamma gjorde Annika från Let´s dance!

Sen gick vi till Donken och köpte Cheeseburgare...smaskigt värre! När dessa var uppätna så gick vår rutt vidare till Pressbyrån... där köpte Victoria en tidning och jag en annan tidning till Wincent. Nu trodde jag att stora skälvan skulle infinna sig...men ICKE!!! Vi klev på tåget och Wincent satte sig på en plats och började genast plocka fram sina tidningar samt godis och dricka! Jag är så imponerad av min lille prins...tänk att vara 10 år och klara av att åka tåg själv... Vi klev av och stod och vinkade när tåget åkte iväg...Jo, det kom en liten tår!!! Både jag och Petronella hade kontakt med W under resans gång...så när jag efter en timme hörde att dom var tillsammans kunde jag slappna av.


Nu började Victorias och min eftermiddag/kväll...fast innan jag berättar om den så vill jag TACKA, Petronella som verkligen trodde på att Wincent skulle klara av detta med tågåkningen!


Så ...nu till ca 3 timmars intensiv shoppning...WOW, säger jag bara...den tjejen kan gå i affärer...in och ut i nästan samtliga affärer från Sergels Torg till Hötorget...tro mig när jag efter dessa häftiga timmar får höra att Vickan glömt att köpa ett halsband borta vid Sergel, då trodde jag att jag skulle svimma! Jag löste detta med att placera mina trötta fötter med en kopp kaffe på Donken och så fick Vickan löpa till affären själv...


Vi åt i Kungshallen...jag åt Sushi...i love! Och Victoria åt Stekta grönsaker, nudlar och kyckling...Det var så skönt att sitta ner och äta denna goda mat. Att få umgås med min prinsessa all by myself...vi pratade och skrattade massor...Jag är så stolt och glad över att vi har tagit oss igenom en tuff tid...och jag ser en ljus framtid för denna pärla!


Nog hann vi med ett cafébesök också innan filmen...i skrivande stund har jag glömt vad den heter...Bröllops???...det var en riktigt mysig film med en hel del humor i.


Efter filemn skulle vi på toa...och då fanns det inget papper på våra toór men som tur var hade inte jag hunnit sätta mig...så jag fick stå och vänta till en annan toa blev ledig...detta gjorde att vi missade pendeltåget med ca 1 min...men vad gjorde det...vi fortsatte prata och skratta, så tiden gick så fort!


Gulliga Rickard var hos oss och gick ut med Engla...TACK, snälla! Fast han hade både tandvärk och feber!!!


Jag gick en väldigt snabb promenad med henne för det spöregnade...väl hemma låg jag och tänkte på en KANONMYSIG dag...tack till alla berörda!!!


Titta vad jag köpte på Panduro...LYCKA!!!


Puss & kramen...Lee

Kommentarer

 1. TACK!!! Nu får du frossa i boken, den är underbar!! Själv har jag flera projekt på G samtidigt!!! Det är ju så roligt, jag kan inte välja, bilder kommer upp på bloggen sedan. Jobbar i helgen, så tiden räcker inte riktigt till, men jag har ju mina härliga lediga måndagar. Då ska JAG till Panduro, shoppa lite nya tyger + tillbehör. Ha en riktigt mysig helg, kramis Malin ^^,

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Tack för kommentarerna i min blogg.
  När kommer Wirre hem?

  Ha det gott min vän..
  Kramizar till dig från...
  Annika....
  med övriga här hemma...

  SvaraRadera
 3. Vad duktig W är som åker själv =D
  Å jisses vad ni har shoppat! När jag åker till stockholm med sambon så får jag sätta mig någonstans och vila för han går på som ett ånglok. ;P

  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg