Ny frisyr och vita möbler...

det är LYCKA!!!

Jag har firat ytterligare en födelsedag...nämligen min egen...HURRA!!! Det blev en underbar dag...med god mat somVictoria lagade...fika där Petronella stod för bullarna. Jag fick kanonpresenter!!! Av Victoria fick jag skitfina tallrikar och en väska (amour), av Alexandra och Jimmy en kolsyreapparat(liebe), av Petronella 2 st badbomber, kanel och 4 dagars hjälp(kärlek), Michaela & Jonas kom med 2 lavendelplantor och skobidrag (love), sist men inte minst så fick jag en polkagrisfärgad petunia och en DIAMANT (elska)!!! TACK....till er alla...men mest för att ni gjorde dan till en oförglömlig dag...men så många skratt, fniss och härligt umgänge...bla med kubb!!!

I övrigt så har Petronella, Victoria och jag slipat, grundat och målat en hel del möbler VITT!!!

Min väninna kom förbi och tog en fika i allt damm och målarfärgslukt...men vad gjorde det, vi fick umgås en stund och det är det viktiga! Jag fick en jättekraftig tomatplanta av henne...(gullis) På lördagskvällen satt Alexandra, Victoria, Petronella och jag och bara pratade om gammalt och nytt...i våra liv och runt omkring...vi åt tokgod sallad till...W kördes hem till Jimmy så de kunde umgås lite...hihihi

PÅ söndan bar det av till Älta för att se Alexandra och Victoria spela fotboll...tyvärr blev båda skadade...men inget allvarligt, tack & lov!!! Wincent, Petronella och jag hade picknick på plats...inhandlad på MCD...Michaela, Jonas & Casper var också där och hejjade, mellan lägenhetsvisningar och grillkväll...

I måndags åkte Petronella och jag med Wincent till KS...fick en massa information om kommande op... P & W åt glass...gottigottgott!!! Men jag höll mig även denna gång!!!

Michaela och Casper kom och tog en fika med oss innan P & O åkte hem till Västerås igen och den stora tystnaden infann sig...saknar er alla!!!

Jag är så otroligt rik...inte i pengar...utan i kärlek!!! Kan knappt fatta det att jag har fått fem så underbara barn...jag måste ha gjort något gott för att förtjäna det!!!

Nu ska jag bara jobba på att tycka om mig själv lite mer också!!!

Önskar dig en kanondag...själv ska jag till IKEA med Alex & Vickan!!!

Puss & kramen //Lee

Kommentarer

 1. Hej vännen!

  Vilken härligt underbar födelsedag du verkade ha....du är värt det...

  Önskar dig en trevlig dag på IKEA.

  Ha det gott!
  Många Bamsekramar från Annika.
  L o M hälsar också.

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen i efterskott. Det låter som en kanondag. Visst är livet som bäst när man får ha alla barnen hos sej?
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 3. Grattis på Mors Dag! Jag älskar dig! Michaela

  SvaraRadera
 4. happy mothers day, kära mor!!Puss och kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg