Trögstartad

Bilden är stulen från Coastal living...ja, jag ska lämna tillbaka den när jag är klar med den!

Idag är det bara runt -7 mot -15 till -20 som det varit de senaste veckorna...då blev ju jag så sugen på våren, tänkte ett tag ta fram trädgårdsmöblerna...men besinnade mig!!!

Jag tog ledigt från jobbet idag...vilket var tur...för jag har haft häcken (tur att den inte är mini) full...Min underbara väninna Annelie kom hit igår för att fika...jo, då det gjorde vi med med blåbärskakor...vi valde just blåbär för det är ju så nyttigt...fniss. Och bäst som vi sitter och fikar och mumsar, då får Annelie ett ryck för jag hade precis visat och berättat om mina flyttarumsplaner2010...människan formligen sliter tag i mig och far in i klädkammaren och börjar ställa upp tre sopsäckar... en för spara, en för sälja och en för ge bort!!! Jag kände att hjärtinfarkten var nära...men tro det eller ej...det var riktigt skoj...speciellt att lägga i GE BORT säcken...

Så idag har jag fortsatt att rensa...och flytta garderober och nu snart flyttar min maskinpark in i klädkammaren...LYCKA!!!

Och jag har fått beröm av Annelie...hon skrev på FB...jätteduktig men TRÖGSTARTAD!!! Tyvärr vet hon vad hon pratar om...vi har kännt varandra i tolv år...så i tolv år har hon lyssnat på mina projekt med rensningar o dyl...Igår fick hon nog!!! TACK för det, Annelie!!!

Nu ska jag fortsätta!!! Tjing

Kommentarer

  1. *haha* Annelie e bara för go, tänk om alla hade en vän som henne!! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg